Despre noi

Suntem o companie care dorește să ajute atât persoanele fizice cât și cele juridice, vă punem la dispoziție o varietate de anunțuri gratuite dar și promovate, ideea de bază a pornit de la contactarea unor asociații de donații pentru copii sau oameni neajutorați asfel încât persoanele care intră pe site-ul nostru și își doresc să ajute, selectează categoria de donație și dacă au ceva ce nu mai folosesc și ar putea ajuta asociațiile menționate mai sus, le-am face o bucurie dar tot odată ne-am crea și nouă o stare de bine în ideea că am ajutat pe cineva.

Ce facem?

Încercăm să unim cele două părți dintre vânzători și cumpărători pentru a beneficia de cele mai mici prețuri și cele mai bune oferte, vrem să ajutăm studenții cu apartamente și camere de închiriat dar și familii care se întorc în țară pentru o vacanță sau să înceapă o afacere.

Cum funcționează

Creezi cont

Intri și îți faci cont gratuit, ai nevoie doar de email nume și număr de telefon.

Postezi anunț

Ca sa poți posta un anunț intri în cont și dai click pe butonul de sus "adaugă anunț".

Primești oferte

Alți utilizatori te contactează si primești oferte atât pe chat cât și pe email.

Vinzi produsul

Stabilești împreună cu cumpărătorul ultimele detalii de livrare și aștepți bănuții.

5000+
Products
3265+
Happy Customers
2000+
Verified Users

Ce zic clienții noștri

Am primit rapid produsele la ușa noastră, asistența pentru clienți a fost de mare ajutor și mi-au răspuns la toate întrebările la timp. Recomand!

David Laurențiu

Reprezentant vânzări

Acest site m-a ajutat să-mi găsesc de muncă eu am căutat un job iar ei mi-au găsit soluția, exact ca în sloganul lor: La noi găsești soluția!

Toma Ștefan

Agent imobiliar

Am postat anunțurile mele auto, iar după ce le-am promovat 30 zile am găsit câțiva clienți care astăzi sunt propietari de mașini noi sau second hand.

Mihai Cojocaru

Dealer auto